[GLMV] Gacha Life || Blood, Sweat & Tears – BTS (Lyrics)

[GLMV] Gacha Life || Blood, Sweat & Tears – BTS (Lyrics)


Mitt blod, svett och tårar Min sista dans Ta bort det Mitt blod, svett och tårar Min kalla andedräkt Ta bort det Mitt blod, svett och tårar Även mitt blod, svett och tårar Även min kropp, hjärta och själ Och jag vet att allt är ditt Detta är en förtrollning som kommer att straffa mig persikor och grädde Sötare än sött Choklad kinder och choklad vingar Men dina vingar är vingarna av djävulen Framför ditt söta är bittert bittert Kyss mig Jag bryr mig inte om det gör ont, skynda och stryp mig Så att jag inte kan skadas längre Älskling, jag bryr mig inte om jag blir full Jag dricker dig nu Din whiskey Djupt i halsen Mitt blod, svett och tårar Min sista dans Ta bort det Mitt blod, svett och tårar Min kalla andedräkt Ta bort det Jag vill ha dig mycket, mycket, mycket… Jag bryr mig inte om det gör ont Bind fast mig så att jag inte kan springa iväg Ta tag i mig hårt och skaka mig Så att jag inte kan komma ur det Kyss mig på läpparna, läpparna Våran egna lilla hemlighet Jag vill vara beroende av ditt fängelse Så att jag inte kan tjäna någon som inte är dig Även fast jag vet så dricker jag den giftiga heliga gralen Mitt blod, svett och tårar Min sista dans Ta bort det Mitt blod, svett och tårar Min kalla andedräkt Ta bort det Jag vill ha dig mycket, mycket, mycket Döda mig försiktigt Stäng mina ögon med din beröring Jag kan endå inte säga nej till dig Jag kan inte springa iväg längre Du är för söt, för söt För att du är för söt Mitt blod, svett och tårar Mitt blod, svett och tårar

You May Also Like

About the Author: John Markowski

18 Comments

  1. I don’t have to look at the title to know it’s BTS related cuz my BTS senses where there when I needed it life of a army

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *